Doughnut
Retail ◦ Tuen Mun, Hong Kong

40+

Toiling hours
of dedicated critical thinking
Virtual models

24

to make things perfect

13

Different materials
appeared in this project
Days elapsed

23

to construct the project

Provisions: 400 sq.ft. usable floor area  Nature: Shopping mall retail store  Client: Doughnut

Location: Tuen Mun, Hong Kong • Status: Completed 2017

Part of the dedicated store trio project of the local apparels and accessories brand Doughnut™, it was to inherit their 'cottage in a city' conceptual visionary, and apparently is now being expanded to shopping malls, reaching for more opportunities. Surrounded with backpacking gears like gas-operated lamps, convenient eatery essentials and the very vintage light shells, all attributing to create a soul of their original idea. Only natural wood of the best quality from around the world were used. In fact almost 80% of the store is made out of wood, even the ladder-like stand for mirrors we're telling you.