Studio Residence
Residential ◦ Chai Wan, Hong Kong

60+

Toiling hours
of dedicated critical thinking
Virtual models

29

to make things perfect

20+

Different materials
appeared in this project
Days elapsed

70

to construct the project

Provisions: 300 sq.ft. usable floor area  Nature: Residential tower unit  Client: Classified

Location: Chai Wan, Hong Kong • Status: Completed 2017

Given by limited leverage of practical space, we managed to create an atmosphere where opaque color tones adapted with colorful furnishings well, made it more enjoyable to accommodate the daily life of the young couple with spaces completely reprogrammed. Adequate ceiling and wall-reflected lighting carefully adjusted at comfortable temperature and angle, assuring that the unit is lit with warmth of a home. The unit is also geared with gadgets such as heat-sensitive light switch to be engaged in devise life qualities.